www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Raspored sprovoda i ispraćaja

 

Tražilica pokojnika

 

 

Produžite mjesečnu parkirnu kartu elektroničkim putem

Platite parkiranje koristeći ParkWallet

 Produžite mjesečnu parkirnu kartu elektroničkim putem

WebPark

Velika Gorica među prvima u Republici Hrvatskoj uvodi novu aplikaciju za plaćanje/produljenje mjesečnih parkirnih karata putem interneta. To znači da će svi građani Velike Gorice koji ostvaruju pravo na povlaštene parkirališne karte to moći obaviti iz svojih domova ili recimo prije povratka sa godišnjeg odmora i slično.

Riječ je o elektroničkoj usluzi za kupnju povlaštenih parkirnih karata kojom će se građanima uvelike olakšati kupnja, a ona će postati jednostavnija, brža pa čak i jeftinija od dosadašnjeg dolaska na blagajnu VG Komunalca d.o.o.

WebPark je informatički sustav koji omogućava produljenje mjesečnih povlaštenih parkirnih karata i plaćanje Dnevnih parkirališnih karata korištenjem kreditnih platnih kartica (Diners, American Express, MasterCard i Visa ).

Pri prvom pokretanju instalirane aplikacije potrebno je obaviti registraciju ( slično kao i u ParkWallet aplikaciji ) kreiranjem korisničkog računa.

Korisnik će korištenjem ove aplikacije biti vođen vrlo jednostavnim koracima, a moći će imati upisano više platnih kartica te će za svako pojedino plaćanje moći koristiti željenu platnu karticu, a svako će plaćanje biti popraćeno izdavanjem odgovarajućeg računa.

VG Komunalac d.o.o.

UJ Parkiranje

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.