www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Raspored sprovoda i ispraćaja

 

Tražilica pokojnika

 

 

Produžite mjesečnu parkirnu kartu elektroničkim putem

Platite parkiranje koristeći ParkWallet

Obavijest o novoj besplatnoj usluzi za sve pretplatnike u sustavu parkiranja

VG Komunalac d.o.o. kao gradsko komunalno poduzeće zaduženo za pružanja usluga građanima u želji da što više olakša parkiranje u gradu Velikoj Gorici s danom 23. veljačom uvodi novu besplatnu uslugu za sve pretplatnike u sustavu parkiranja: sms i e-mail obavijest o isteku pretplatničke karte.

Svi korisnici i kupci mjesečnih i godišnjih povlaštenih i komercijalnih karata od danas će moći primiti putem sms-a ili e-maila kratku obavijest o isteku pretplatničke karte. U poruci će biti informacija o vozilu za koje je karta kupljena kao i datum isteka. Na sam dan isteka korisnik će dobiti dodatnu poruku. Uvjet za primanje poruka je registracija u sustavu VG Komunalca uz dobrovoljni unos podataka o načinu slanja poruke (broj mobilnog telefona i /ili e-mail adresa). Ova usluga će biti potpuno besplatna i samo je jedna od mnogobrojnih u pripremi.

 

Podsjećamo na nedavno uvedenu mogućnost plaćanja putem pametnog telefona i pridružene bankovne kratice u sustavu Park Wallet. Za više informacija o Park Wallet-u tj „novčaniku za parking", pogledajte http://www.vgkomunalac.hr/ ili se obratite u VG Komunalac d.o.o., Kolodvorska 64, Velika Gorica, tel. 01/6230-660. Mnogi su već ovaj novi i zanimljiv bezgotovinski način parkiranja usvojili, olakšali kupnju karte a pri tome uštedjeli.

 

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.