www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Raspored sprovoda i ispraćaja

 

Tražilica pokojnika

 

 

Produžite mjesečnu parkirnu kartu elektroničkim putem

Platite parkiranje koristeći ParkWallet

Sezona građevisnskih radova samo što nije počela

Nabavom novih strojeva VG Komunalac spremno dočekuje novu sezonu građevinskih radova koja će početi vrlo brzo i to asfaltiranjem parkirališnih kaseta u ulici Slavka Kolara, iza robne kuće.

Riječ je o 1.500 četvornih metara parkirališta na kojemu je 80-ak parkirnih mjesta. Radovi bi trebali biti gotovi kroz 35 radnih dana. Ukupna im je vrijednost 340.854,00 kn s PDV-om a ugovornim troškovnikom obuhvaćeno je rušenje postojećih travnatih elemenata i rigola te dijelova postojećeg asfalta, iskop podloge, izrada tamona, asfaltiranje parkirališta, postava novih rigola i horizontalna signalizacija.

"To je jedno od bitnijih parkirališta i za izgled grada, ali i zato što je jako korišteno. Prvo ćemo asfaltirati desnu, a onda lijevu stranu, ali će pristup vozačima u svakom trenutku biti omogućen. Ipak, molimo vozače za strpljenje i da nađu alternativu za parkiranje do kraja radova", rekao je direktor VG Komunalca Dragan Perić.

 

 

 

 

Započelo je uređenje i pješačkih staza na groblju u Ščitarjevu. Predviđa se da radovi budu završeni kroz 25 radnih dana. Ukupna vrijednost radova je 64.738,25 kn sa PDV-om. Izvode se 2 pješačke staza ukupne duljine 104,00 m' tj. 308,00 m2.

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.