www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Raspored sprovoda i ispraćaja

 

Tražilica pokojnika

 

 

Produžite mjesečnu parkirnu kartu elektroničkim putem

Platite parkiranje koristeći ParkWallet

 Priznanje VG Komunalcu od strane Ministarstva pravosuđa

Ministarstvo pravosuđa, Uprava za kazneno pravo i probaciju u znak zahvalnosti za doprinos u kvalitetnom radu probacijske službe i izvanredne suradnje s Probacijskim uredom Ministarstva pravosuđa tijekom 2016. godine uručili su predsjedniku uprave VG Komunalca Draganu Periću zahvalnicu i priznanje kao najboljem probacijskom partneru za izniman rad u resocijalizaciji i reintegraciji osuđenika.

          VG Komunalac d.o.o. ima dva sklopljena ugovora s Ministarstvom pravosuđa o izvršavanju rada za opće dobro, od čega se jedan izvršava sa Probacijskim uredom sa sjedištem u Zagrebu dok se drugi izvršava s Prekršajnim sudom sa sjedištem u Velikoj Gorici te povremeno sa Prekršajnim sudom u Zagrebu.

         Izvršavanjem rada za opće dobro omogućuje se osuđenicima uključivanje u društvenu zajednicu te razvijanje svijesti od štetnosti određenih oblika ponašanja i odgovornosti za štetne posljedice izazvane počinjenim kaznenim, odnosno prekršajnim djelom, uz pomoć i nadzor društvene zajednice i njegovim dobrovoljnim radom za opće dobro.

         Temeljem ove suradnje u proteklom periodu brojni osuđenici uspješno su izvršili rada za opće dobro u  VG Komunalcu d.o.o.

         VG Komunalac d.o.o. zahvaljuje Ministarstvu pravosuđa, Upravi za kazneno pravo i probaciju te Prekršajnim sudovima na dodijeljenom  priznanju i dosadašnjoj suradnji te vjeruje kako će ovo priznanje potaknuti druge subjekte na razini jedinice lokalne samouprave na podizanje svijesti i uključivanje u  ovaj koristan oblik društveno poticajnog ponašanja.

 

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.