www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Raspored sprovoda i ispraćaja

 

Tražilica pokojnika

 

 

Produžite mjesečnu parkirnu kartu elektroničkim putem

Platite parkiranje koristeći ParkWallet

Djelatnica VG Komunalca dobitnica prestižne nagrade Hrvatske turističke zajednice

Djelatnica VG Komunalca Arijana Mrkonjić dobitnica je nagrade ”Djelatnika godine u horitkulturi” koju dodjeljuje Hrvatska turistička zajednica. Nagrada joj je uručena sinoć na manifestaciji Dani hrvatskog turizma koja se održava u Bolu na Braču.

Arijani je na ovoj prestižnoj nagradi čestitao i gradonačelnik Dražen Barišić.

– Arijani i njezinim suradnicama iz VG Komunalca zahvaljujem na svom uloženom trudu i čestitam na zasluženoj nagradi – rekao je gradonačelnik Barišić.

- Jako sam iznenađena nagradom, bila sam u velikom šoku što je baš meni dodjeljena. Naravno, drago mi je i sretna sam jer je to svojevrsna nagrada za dugogodišnji rad u VG Komunalcu, rad za naš grad i građane – rekla je Arijana Mrkonjić.

U VG Komunalcu radi već 13 godina, a od 2006. godine je voditeljica poslovne jedinice održavanja javnih zelenih površina. Na natječaj HTZ-a prijavili su je tvrtka u kojoj radi, VG Komunalac i Turistička zajednica Grada Velike Gorice, a prva je to nagrada koju je dobila ona osobno.

-Svi skupa smo oduševljeni i iznenađeni, cijela radna jedinica, jer se konstantno zajedno trudimo, s onime što imamo i koliko imamo, strojevima i ljudima, da napravimo da grad bude čist i uredan i dajemo sve od sebe- dodaje Arijana.

 

 

Izvorni članak: gorica.hr

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.