www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Iz arhive:

Saniranje klizišta u Vukomeriću

 VG Komunalac proteklih dana intenzivno radi na saniranju klizišta u Vukomeriću.


VG Komunalac proteklih dana intenzivno radi na saniranju klizišta u Vukomeriću. Klizište je na dubini od cca. 6-7 metara, a radnici VG Komunalca već su cijelo područje iskopali bagerima. Nakon iskopa, samo područje klizišta ojačavat će se stijenskim kamenjem te će se ugrađivati drenažne cijevi čija će uloga biti odvodnja oborinskih voda sa kritičnog područja gdje se aktiviralo klizište. 

„Sanacije klizišta na području Velike Gorice uzimamo sa posebno velikim oprezom, obzirom da su potencijalna opasnost za ljude i njihove domove. Ovo klizište u Vukomeriću jedno je od većih s kojim smo se uhvatili u koštac, ali radimo svakim danom kako bi osigurali područje te spriječili daljnja klizanja tla. Sa 60-ak metara drenažnih cijevi i slivnicima, svu oborinsku vodu preusmjeriti ćemo sa kritičnog područja, a sve ćemo učvrstiti sa stijenskim kamenjem koji će dodatno ojačati strukturu tla.“ – istaknuo je Dragan Perić, predsjednik Uprave VG Komunalca. 

 


Ukoliko sve bude po planu i ako će vremenski uvjeti ići u korist radnicima, radovi bi trebali završiti za otprilike 2 tjedna, a kako teku radovi na samoj sanaciji, pogledajte u galeriji:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.