www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Iz arhive:

Obavijest građanima Grada Velike Gorice, korisnicima usluga VG Komunalca

 

Poštovani građani,

od ponedjeljka 29. kolovoza 2016. godine Trgovačko društvo VG Komunalac d.o.o. poslovat će u sklopu novog Komunalnog centra Goričanka u Ulici kneza Ljudevita Posavskog 45. Promijenjeni su i brojevi telefona Trgovačkog društva koji su objavljeni na web stranicama društva.

Zahvaljujemo Vam na dosadašnjoj suradnji i nadamo se da će u novim uvjetima biti još bolja!

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.