www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Kombinirano igralište u Ribnici i Turopolju

Stanovnici Ribnice dobiti će kombinirano igralište gdje će moći igrati nogomet, košarku i odbojku, a koristiti će ga i mjesni vatrogasci, Sportsko društvo te Fašnička udruga Žir.

– Za desetak dana bit će asfaltirano. Preostalih desetak dana nakon toga ćemo potrošiti na uređenje hortikulture, pristupnih staza. Postavit će se golovi, koševi i rasvjeta. To će biti rasvijetljeno kombinirano igralište po najvećem standardu koji radimo u gradu Velikoj Gorici i onda će konačno Ribnica i ovaj kraj dobiti jednu podlogu, kombinirano igralište za razne sportove – rekao je gradonačelnik Barišić.

– U mjestu imamo puno udruga, puno djece i ovo nam je bilo neophodno za rad, za funkcioniranje mjesta, za poboljšanje uvjeta života – rekao je Tugomir Hlopec, predsjednik Mjesnog odbora Ribnica.

Igralište će biti otvoreno početkom svibnja, a još se treba postaviti signalizacija i rasvjeta, označiti linije igrališta te posaditi cvijeće i trava. – Mi kao izvođači radova izuzetno smo zadovoljni pristupom susjeda, stanovnika Ribnice. Nismo doživjeli u našem radu toliko zadovoljstvo i pristupačnost samih ljudi koji su jako zadovoljni i sretni što Ribnica dobiva takvo kombinirano igralište – poručio je Dragan Perić, predsjednik Uprave VG Komunalca.

 

Planirana  ukupna vrijednost radova je 312.500,00 kn, a za Dan mjesta na igralištu će se održati nogometni turnir. Također, i mještani Turopolja dobili su svoje kombinirano igralište koje je već u upotrebi te i koji već danima služi mještanima za rekreaciju i zabavu.

 

 

Izvorni članak: kronikevg.com,  cityportal.hr

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.