www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Zimska služba spremno dočekala zimske neprilikeZimska služba VG Komunalca i dalje će biti u pripravnosti

 

Obilan snijeg koji je proteklih dana zahvatio i naš grad, nije se dugo zadržavao na cestama i nogostupima zahvaljujući ažurnosti i promptnom djelovanju Zimske službe koja je spremno dočekala snježne padaline. 

Zimska služba je usprkos teškim uvjetima i za vrijeme najvećih padalina, kroz 24 satno dežurstvo, bila na terenu u kompletnom sastavu. 

- Spremno smo dočekali zimske neprilike i apsolutno smo pripravni za sve eventualne vremenske nepogode u narednim danima. Na skladištu imamo dovoljne količine soli, kompletna mehanizacija je spremna, a ukoliko bude potrebno, ponovno ćemo sa svakim strojem i čovjekom biti na terenu i djelovati dok sve ne bude očišćeno. - ističe Jurica Mihalj, predsjednik Uprave VG Komunalca.  

Zimska služba VG Komunalca i dalje će biti u pripravnosti te u dnevnim i noćnim dežurstvima kako bi što prije i spremnije mogli izaći na teren u slučaju novih zimskih ugroza. 

- "Još jednom napominjemo i pozivamo sve građane da povećaju oprez u prometu i prilagode brzine uvjetima na cesti. Očuvanje sigurnosti i zdravlja naših sugrađana nam je prioritet te ćemo iz tog razloga i dalje sa našim ljudima biti na najvišem stupnju pripravnosti". - zaključuje Mihalj. 

 

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.