www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Etički kodeks

Ovim Etičkim kodeksom utvrđuju se osnovna etička pravila ponašanja svih zaposlenika u VG Komunalcu d.o.o., radi utvrđivanja i promoviranja temeljnih etičkih vrijednosti u poslovnim odnosima te postupanja u slučaju njihovih povreda.

VG Komunalac posluje u javnom interesu, naročito poštujući i razvijajući osnovne vrijednosti kao što su pravičnost, poštenje, odgovornost, integritet, kvaliteta usluga, transparentnost, poduzetnost, timski rad i druge vrijednosti.

Temeljna načela koja se promoviraju ovim Etičkim kodeksom su sljedeća:

Zakonitost rada i poslovanja

 • Profesionalnost
 • Stručnost
 • Pravičnost
 • Poštenje
 • Transparentnost
 • Savjesnost
 • Odgovornost

Etički kodeks.pdf (preuzimanje)

 

Etičko povjerenstvo VG Komunalca d.o.o.

 1. Tomislav Gruja, predsjednik povjerenstva
 2. Dragica Kovačić, zamjenik povjerenstva
 3. Snježana Perović, član povjerenstva
 4. Nediljka Pavić, član povjerenstva
 5. Anto Lukenda, osoba za prijavljivanje nepravilnosti

 

Prijava nepravilnosti

Saznanja o nezakonitom i/ili neetičnom postupanju u poslovanju uz osiguranje zaštite privatnosti možete prijaviti pisanim putem na adresu VG Komunalac d.o.o., "n/r Anto Lukenda", Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, 10410 Velika Gorica ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nejasne i nerazumljive prijave iz kojih se ne može zaključiti na što ili na koga se odnose neće biti razmatrane.

 

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.